Termeni si conditii

Termeni generali

Cine suntem noi:

ASOCIAȚIA EDUGRADUATE

cu Sediul Social: Str Nufarului, nr 77, Bl.C73, et.5, ap.15, Oradea, jud. Bihor, 410597, CUI 42796170

Pentru orice întrebare cu privire la colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră personale de noi, va rugam sa ne contactați, oricând în timpul programului sau prin trimiterea unui e-mail la adresa: contact@edugraduate.com

Contact :

e-mail: contact@edugraduate.com.

Ne obligăm să îți răspundem oricărei solicitări în cel mai scurt timp.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului edugraduate.com, Asociatia EduGraduate isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.edugraduate.com este proprietatea Asociatiei EduGraduate.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Asociatiei EduGraduate si sunt protejate de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Politica de confidentialitate, securitatea datelor

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea inregistrarii dvs la cursurile scolii noastre, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata

Prin intermediul site-ului puteti efectua plata cu cardul sau prin transfer bancar.

Daca optati pentru plata prin transfer bancar, dupa finalizarea comenzii pe site veti efectua transferul bacar in contul specificat, iar apoi ne veti trimite dovada platii la adresa secretariat@edugraduate.com pentru a finaliza inregistrarea dvs.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar Asociatia Edugraduate nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Retragerea din contract

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Livrarea produselor

Deoarece produsele achizitionate pe acest site nu sunt produse fizice ci taxe de scolarizare sau de inscriere, acestea nu necesita livrare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Asociatia Edugraduate pentru utilizarea acestui site. Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati prin email la adresa secretariat@edugraduate.com