Școala Postliceală Sanitară EduGraduate este o unitate de învățământ preuniversitar, autorizată de Ministerul Educației, care pregătește asistenți medicali competenți, care respectă principiile etice și dau dovadă de compasiune având ca și obiectiv comun ‘Omul’.
Colectivul Școlii Postliceale Sanitare EduGraduate este unul entuziast, atent selecționat pe criterii de profesionalism, cu experiență remarcabilă de-a lungul anilor în domeniul medical și educațional atât în țară cât și în străinătate.

 

Misiune:

Misiunea noastră constă în pregătirea elevilor la cele mai înalte standarde, pentru a face față cu succes concurenței, a cerințelor actuale și de perspectivă în domeniul medical atât în țară cât și în străinătate.

 

Viziune:

Viziunea noastră este de a transforma vieți, comunități, afaceri și nu în ultimul rând societatea, prin furnizarea unei instruiri inovatoare, remarcabile și integrate în domeniul medical, care să susțină dezvoltarea intelectuală și personală.

 

Valori:

Colectivul Școlii Postliceale Sanitare EduGraduate și elevii noștrii întruchipează și îmbrățișează valorile noastre precum:

Excelență Lucrând la un standard înalt pentru a furniza instruire inovativă și de calitate tuturor.
Profesionalism Tratând totul cu responsabilitate inspirându-i pe alții prin puterea exemplului personal.
Integritate Comunicând cu transparență și respect, creând un mediu de muncă și de învățare bazat pe încredere.
Inclusivitate Având o comunitate diversă și vibrantă, unde nu există bariere de inclusivitate, și unde percepem diferențele dintre oameni ca fiind o sursă de inspirație și evoluție.
Creativitate Fiind inovativi, generând idei și oportunități care sunt folositoare în dezvoltarea personală cât și în dezvoltarea reputației Școlii noastre.